Nejnovější recenze ze sekce Tužky, mikrotužky a versatilky
- příznivá cena
- kvalita Parker
- nelze skrýt kovový vodič tuhy, pouze tuhu a tak pro přenášení v kapse nepraktické
Jde o tradiční design propisky Parker Jotter Stainless Steel CT, v tomto případě se uvnitř klasického designu Parker skrývá mechanická tužka. Při cenovce a značce možná trochu jen překvapí nemožnost skrýt vedle tuhy také její kovový vodič, který zůstane trčet venku a proto tužka není vhodná pro přenášení v kapse... Jelikož jsem ji kupoval do setu s propiskou, nebyla jiná možnost. Pokud ale potřebujete jen jakoukoli mechanickou tužku, nejlevnější Faber-Castell za 100Kč nabízí možnost skrytí tuhy i vodiče... Takže rozhodně tato výhrada k jinak kvalitnímu zboží.
- kvalita Parker
- zajímavá konstrukce této mechanické tužky s vysouváním tuhy otočením kolem osy
- guma pod šroubovacím krytem
- kovovou trubičku vedení tuhy lze skrýt
- příznivá cena u Mi-Ja.cz
Kvalitní mechanická tužka Parker, která není všude k mání... pokud vím, nabízí ji pouze dva obchody v ČR a za příznivou cenu pouze u Mi-Ja.cz, který se jinak specializuje na hodinky. Cena v druhém obchodě více jak dvojnásobná... Elegance, funkčnost. Výrazně doporučuji.
Klasika. Dobré tužky.
Kvalita značky Rotring. Robustní a spolehlivý výrobek. Používám na kreslení, výborně se drží.
Hned při prvním použití se tuha v jedné ze dvou zakoupených miktotužek láme.
spokojen
Zboží je kvalitní a doporučuji ho dalším zákazníkům.
- Píšeme už jen tímto perem
- kvalitní, kovová mikrotužka
kvalitní a elegantní mikrotužka
Koh-i-Noor versatilka kovová s hrotítkem 520503
Anonym
Přidáno: 15. prosince 2018
(naposledy upraveno 15. prosince 2018)
- Koh-i-Noo
- Není
Pamatuji jinou dobu. A pomáhá do teď
kvalitní a děti již několik let spokojeni.
- trošku drhne
- vnuk Matěj je spokojený
Parker Royal Jotter Royal mechanická tužka CT 1502/1353422
Přidáno: 24. září 2018
(naposledy upraveno 20. října 2018)
Zakoupeno v Luxusní pera
- Přesnost při psaní a rýsování. Žádné vůle.
Hezká novinka:-)
Koh-i-noor nezklame
Víčko a ořezávátko v jednom. Velmi praktické. Zdá se, že ořezávátko nemá vyjímatelné ostří pro případné nabroušení. A přišlo mi, že by mohlo být ostřejší.
Jinak jde nasadit i na běžné tužky resp. odzkoušeno na Daler Rowney. Taktéž ořezávátko pojme ostatní.
Plní funkci ochrany špičky a ořezávátko máte vždy po ruce.
V podstatě není co vytknout.
Guma gumuje čistě,přesně a nešpiní. Tužka píše :-)
Nemám osobní zkušenost, ale děti jsou velmi spokojené a jiné pastelky ani moc nechtějí. Asi se s nimi dobře maluje, i když jsou dražší, ale kvalitní.
- ...hezké provedení .-)
- Řídila jsem se hodnocením produktu na stránkách Activáčku.
- Pěkně malují, dobře se drží